Τι είναι;

Τι είναι αυτό το Lefkadara.gr;

Το Lefkadara.gr είναι μια αυτοματοποιημένη διαδικτυακή εφαρμογή, η οποία παρουσιάζει τις φωτογραφίες και τα βίντεο που αναρτούν οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Instagram, και διαχωρίζει αυτόματα το περιεχόμενο ανάλογα με τον χαρακτηρισμό του βάσει περιοχής.

Η λογική πίσω από το #λευκαδάρα είναι ότι η καλύτερη προβολή ενός τουριστικού προορισμού είναι οι ίδιες οι εμπειρίες των ανθρώπων που τον επισκέπτονται. Το λογότυπό μας αυτό ακριβώς αναδεικνύει, την χρήση δηλαδή του “hashtag” (ετικέτας) στις φωτογραφίες και τα βίντεο.

Διαλέξαμε το “Λευκαδάρα” σαν όνομα γιατί το έχουμε ακούσει εκατοντάδες φορές από χείλη κυρίως νέων ανθρώπων, που εντυπωσιάζονται και θαυμάζουν την ομορφιά και το φυσικό κάλλος του νησιού, κυρίως συνοδευόμενο από τις λέξεις “ρε” ή “ρε φίλε”!

Στα μελλοντικά μας σχέδια είναι ο εμπλουτισμός της εφαρμογής με υλικό υψηλής ποιότητας από όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το υλικό φιλτράρεται αυτόματα και από τα ΜΚΔ που παρουσιάζονται εδώ αλλά και από εμάς για κακόβουλο ή παράνομο περιεχόμενο, έτσι μπορεί να παρεισφρήσει, κάποιες φορές, ανεπιθύμητο περιεχόμενο, το οποίο όμως θα αφαιρεθεί όσο τον δυνατόν γρηγορότερα, αφού εντοπιστεί, και ο χρήστης που τα ανήρτησε θα αποκλειστεί.

Να έχετε μια ευχάριστης περιήγηση!

(Στην πάνω αριστερή πλευρά της σελίδας βρίσκεται ένα κουμπάκι που ανοίγει το Μενού!)